dinsdag 22 oktober 2013

Texel

Een week naar Terschelling afgelopen zomer bleek voor Gert veel te lang. Daarom leek het een goed plan om eens een paar dagen weg te gaan. Toen een van mijn zusjes ons een weekendje Texel cadeau deed, pakten we dat met beide handen aan. En ... het was leuk.

We logeerden in het Havenhotel in Oudeschild, een klein hotel met een gemoedelijke sfeer. Ideaal voor ons. De eerste ochtend hebben we Oudeschild doorgelopen om een geschikt restaurant voor de avond te vinden. Het waren bijna alle visrestaurants. Niks voor Gert. Dus besloten we 's avonds weer in het hotel te eten, net als op de avond van onze aankomst. Daarna zijn we naar Den Burg gereden. Het bekijken van de vele kleine, leuke winkeltjes daar was voor Gert heel vermoeiend. Koffie en een warme appelbol namen die vermoeidheid niet weg. Ik wilde graag de zee zien, slenteren over het strand, een cappuccino drinken op een terras, maar de Badweg in De Koog (naar de Noordzee) was helaas te lang. Gert was bekaf. De rest van het eiland hebben we vanuit de auto bekeken. We gaan zeker nog een keer terug.

Terug naar huis stormde en regende het vreselijk. Maar samen in de auto was het knus, warm, gezellig, met een lekker muziekje op. Voor herhaling vatbaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten